Rowin PT is hetgeen waar jij naar op zoek bent

rowinpt_logo

Rowin PT personal training ArnhemRowin PT

Rowin PT biedt je personal training aan. Hiermee bereik jij zeker je doelen. Je wordt gemotiveerd en ondersteunt waar nodig is.
Je kan bij Rowin PT deelnemen aan groepslessen, samen sporten is namelijk ook samen plezier hebben. De groepslessen zijn uiterst effectief. Je wordt altijd begeleidt met elke manier van training, dit om jezelf beter te maken. Met een small group training sta je er net alleen voor, je bent met een (vast) klein groepje bezig om je doelstellingen te behalen. Elke maand kan je ook gemeten worden. Na bepaalde oefeningen kun je bij Rowin PT ook terecht voor massages, want ontspanning en rust is ook belangrijk bij het sporten. Met een vrijblijvende kennismaking, bespreek je met Rowin PT je wensen en behoeften, op basis daarvan kan hij een sportschema en een voedingsschema voor je maken. Dit helpt je zeker je doelstellingen te behalen.

Mijn ervaring

Ik wilde graag 10 kg afvallen en daarom ben  ik op zoek gegaan naar een personal training. Ik kwam terecht bij Rowin PT en ik heb een afspraak gemaakt. In deze afspraak vertelde ik mijn wensen en behoeften en Rowin PT ging op basis daarvan een voedingsschema en een sportschema maken voor mij! Ik ben erg blij met mensen zoals Rowin, want hij helpt mij mijn doelstellingen te behalen. Ik ben na 3 maanden al 11 kg afgevallen en ik ben nog niet klaar!
Ik adviseer iedereen die op zoek is naar een personal training om Rowin PT te benaderen.