Een re-integratiebureau met erg veel persoonlijke aandacht

rondomwerk

Een werknemer van mij gaf aan dat hij graag in contact wilde komen met een re-integratiebureau omdat hij niet meer met plezier naar het werk ging. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een re-integratiebureau dat veel persoonlijke aandacht biedt.

re-integratiebureau

Op het internet op zoek naar een goed re-integratiebureau

Ik ben sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van een eigen bedrijf bij mij in de buurt. Toen ik het bedrijf oprichtten heb ik direct een aantal werknemers in dienst genomen die mij konden helpen met het behalen van de deadlines. In de loop van de jaren heb ik met deze werknemers een erg goede en hechte band gekregen.Toen ik voor een van mijn werknemers op het internet op zoek ging naar een re-integratiebureau kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik terecht op de website van Random Werk.

Veel persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid

De website van Random Werk is erg goed en super overzichtelijk. op de website is erg veel informatie te vinden over de dienst die het bedrijf aanbiedt. De informatie die op de website te vinden is sprak mij erg aan. Daarom nam ik ook contact met Random werk op. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en we konden erg snel terecht voor een gesprek. nadat mijn werknemer een aantal gesprekken heeft gehad met Random Werk hebben zij al nieuw werk voor hem gevonden. Hij is erg blij met zijn nieuwe baan en hij gaat weer met plezier naar zijn werk. Daarom zijn we allebei ook erg tevreden over Random werk.