Smart personal training, wij bieden zoveel begeleiding als u wenst!

Logo-Smart-Personal-Training

Smart personal training, ik had hem veel eerder in moeten schakelen!Smart personal training

Ik ben inmiddels een slanke man van midden 40, ik heb een goed lichaam en weinig vet. Dat is wel eens anders geweest. Toen ik een jaar of 25 was woog ik ongeveer 130 kilogram. Na veel gezeur (zo zag ik het toen) van mensen uit mijn omgeving heb ik besloten af te gaan vallen. Ik wilde het in eerste instantie alleen doen, waar had ik een personal coach voor nodig ?! Na een maand of 2 was ik 5 kilo afgevallen, niet om een boek over te schrijven dus. Ik heb toen toch besloten om hulp in te schakelen van een personal coach. Ik heb gezocht op internet en zag verschillende personal coaches. Toen ik de volgende dag weer naar de sportschool ging zag ik een visitekaartje van smart personal coach liggen. Ik heb hem meegenomen en ben thuis eens rustig gaan kijken wie dit precies was. Het leek mij wel een fijne personal coach. De dag daarna heb ik gebeld naar smart personal training en een intakegesprek gepland. Ik ben inmiddels 15 jaar later en 40 kilo lichter.

Mijn ervaring met smart personal training

Ik ben na het intakegesprek waarin ik aangaf weer rond de 80 kilo te willen wegen een samenwerking met smart personal coach aangegaan. De begeleiding was heel goed ook al kon ik hem af en toe missen als kiespijn. Ik ben nu 15 jaar verder en ben nu veel gelukkiger als toen ik nog 120 kg woog. Ik zou smart personal training dus aan iedereen aanraden.