Personal trainer Nijmegen begeleid u graag!

logo

personal trainer NijmegenGeen motivatie meer om door te gaan met sporten maar toch de doelen willen bereiken? Kies dan voor een personal trainer. Zo is Personal Trainer Nijmegen een ideaal alternatief als u in de buurt van Nijmegen woont. Personal Trainer Nijmegen geeft u de juiste begeleiding onder het sporten. Ook spreek hij of zij behoorlijk wat motivatie in. Samen met de trainer bespreekt u de doelen die u wilt behalen. Ook wordt er een einddatum van het doel vastgesteld. Zo kun je er volledig naar toe werken. Maar niet alleen, nee samen met Personal Trainer Nijmegen.

Personal trainer Nijmegen hielp mij mijn doelen te bereiken

In de winter van vorig jaar (december) ben ik opzoek gegaan naar een goede personal trainer in de buurt van Nijmegen. Na lang zoeken kwam ik terecht bij Personal Trainer Nijmegen. Ik schreef me in op de site en werd na een dag al terug gebeld. Ik kon langskomen voor een gesprek. In dat gesprek heb ik samen met de trainer mijn doel besproken (15 kilo eraf voor de zomer). Ook hebben we bepaalde schema’s opgesteld. Een week later gingen de schema’s in. Personal Trainer Nijmegen gaf me veel motivatie en juiste begeleiding. Op die manier heb ik mijn doel voor de zomervakantie bereikt; 15 kilo afgevallen. Ik bedank Personal Trainer Nijmegen en raad iedereen dit alternatief aan als je het sporten niet alleen aan kunt.