Herenmodezaak Arturo Nijmegen

Arturo

Arturo is een herenmodezaak in Nijmegen. Wij beschikken over exclusieve merken in ons assortiment zoals Neil Barrett, Dsquared2, Valentino, Parajumpers en Montale Paris. Wij staan bekend om onze uitstekende service en goede kwaliteit kleding. Bij ons in de winkel is klant altijd koning en wij geven graag persoonlijk kledingadvies.

dsquared2

Dsquared2 schoenen

Wij verkopen veel verschillende soorten schoenen. Onze Dsquared2 schoenen gaan er hard. Op dit moment verkopen wij 3 verschillende D2 schoenen. U kunt ze online bestellen. Maar u kunt ook gewoon in onze winkel lopen. Dan kunt u de schoenen passen en u kan kijken of u nog wat anders leuks ziet. Dankzij Arturo Nijmegen heb ik mijn droomschoenen gevonden.

Mijn ervaring met Arturo Nijmegen

Afgelopen week heb ik nieuwe schoenen gehaald bij Arturo in Nijmegen. Eenmaal aangekomen bij de winkel werd ik hartelijk ontvangen. Ik vertelde mijn wensen en ik werd erg goed geholpen.

Contact opnemen

U kunt altijd bellen en bijvoorbeeld vragen of we producten op voorraad hebben. U kunt bellen op nr. 024 76 76 067. Ook kunt u net zo goed binnen komen lopen in onze winkel en een kijkje komen nemen. Het is ook handiger om meteen de kleren in de winkel te passen, kan je meteen zien welke maat perfect is.