Vind het mooiste huis in Elst samen met de makelaar Elst

Bent u op zoek naar een makelaar in de omgeving van Elst? Dan is het zeker een aanrader om naar de makelaar Elst genaamd Heezen & Jansen Makelaardij te gaan. Zij hebben in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen daarom als geen ander een huis verkopen of samen met u kopen. Zij weten alle punten die belangrijk zijn bij de koop of verkoop van een woning en daarom is het zeker de moeite waard om contact met een van de specialisten op te nemen.

Heezen & Jansen

Over de plaats Elst

Elst is het grootste dorp van de Gelderse gemeente Overbetuwe tussen de steden Arnhem en Nijmegen. Elst had op 1 januari 2017 21.914 inwoners. Van 1812 tot 2001 was Elst een zelfstandige gemeente; in dat laatste jaar fuseerde deze met Valburgen Heteren tot de gemeente Overbetuwe. Het is een prachtig dorp waar ook meerdere winkels gevestigd zitten in het centrum.

 

Wilt u een woning in Elst?

Elst is een prachtige plaats om te gaan wonen. Bent u benieuwd naar het huizenaanbod? Ga dan langs bij de makelaar Elst. Zij weten precies wat er te koop staat en welke huizen mogelijk voldoen aan uw wensen.