Ga naar Steenhandel Kan voor meer informatie

Steenhandel KanBent u op zoek naar een goede leverancier van bestrating? Dan bent u bij Steenhandel Kan aan het juiste adres! Zij hebben een zeer ruim assortiment aan verschillende producten op het gebied van bestrating en daardoor zal u altijd de juiste steen of tegel bij Steenhandel Kan vinden.

Steenhandel Kan in Nijmegen is een toonaangevende leverancier van bestrating, tuinhout, natuursteen, keramiek en gebakken producten voor in het huis en de tuin. Zij zijn er voor de consument, hovenier en stratenmaker. Iedereen is welkom! Daarnaast zijn ze officieel dealer van grote merken zoals Redsun,Morssinkhof,Tuinvisie,Eckstone en meerdere bekende kwaliteits merken.

 

Steenhandel Kan heeft een zeer grote showtuin van meer dan 5000m2 en ook een showroom met een enorme keus aan wand en vloertegels. In deze showtuin en showroom bent u 6 dagen per week van harte welkom! Ook biedt Steenhandel Kan een bezorgings garantie door heel Nederland en Duitsland.

Contact

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Steenhandel Kan. U kunt ze bereiken via het telefoonnummer 024-3481148 of kom langs. Ze zijn gevestigd aan de stationsweg 19 in Nijmegen.

Steenhandel Kan is 6 dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 en op een zaterdag van 09:00 tot 16:00.

Veel mensen zijn positief over Steenhandel Kan en het daarom een echte aanrader om een keer langs te gaan! U zult daar de perfecte tegel vinden die voor 100% aan uw wensen zal voldoen!