Gespecialiseerde Personal trainer Deventer

tobias-krone-pt

Bent u op zoek naar een personal trainer? Dan is Tobias Krone personal trainer Deventer de juiste keuzenpersonal trainer Deventer

Als u een fitte leven wilt leiden maar weinig tijd heeft dan kunt u bij Tobias Krone de ervaren personal trainer Deventer terecht. Samen met Tobias zal besproken worden wat je wel en niet mag eten zowel als dat er een sportschema wordt samengesteld op basis van uw behoeftes. De ervaren Tobias zal ook samen met u uw doelen bespreken en wat er nodig is om dit te bereiken.  Er zijn 5 opties beschikbaar voor de personal trainer Deventer bedrijf Tobias Krone. Voor mijzelf had ik dit allemaal niet nodig aangezien ik zelf basiskennis had over wat ik wel of niet mag eten, dus was ik maar aan de slag gegaan met het kettlebell groepsles pakket.

Tobias Krone

Mijn ervaring dat ik heb opgebouwd bij Tobias Krone is naar mijn verassing zeer positief. Ik had nooit gedacht dat ik behoefte zou hebben voor een personal trainer. De kettlebell pakket dat ik had gekozen bestaat uit 10 lessen die beginnen van 20:00 en eindigen op 21:00 voor maar €60-,. De lessen zijn met groepjes en iedereen werkt op zijn eigen niveau wat super fijn is aangezien er ook ouderen aanwezig zijn die wat minder kracht hebben. Na mijn aangename verrassing was er al een aantoonbare verschil na 8 lessen te zien. Wilt u ook te slag gaan samen met een ervaren trainer? Dan bent u bij personal trainer Deventer Tobias Krone op het goede pad terecht. Hij is na mijn ervaring een van de beste personal trainers die er is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *